UW INTERNATIONALE BOEKHOUDOPLOSSING

M-Soft-Account: internationale boekhoudsoftware

M-Soft-Account is een multi-taal, multi-wetgeving, multi-gebruiker, multi-bedrijf softwarepakket voor financieel beheer met tal van functies die de beperkingen van klassieke boekhoudpakketten ver overstijgen.
 
Welke eisen stellen gebruikers aan een modern boekhoudpakket? Deze vraag was de basis voor de ontwikkeling van M-Soft-Account. Dit maakt dat M-Soft-Account gebruiksvriendelijk, eenvoudig en zelfcontrolerend is. M-Soft-Account bevat dezelfde 'look and feel' als onze andere eigen ontwikkelde softwarepakketten waardoor de aanvaarding en het leerproces worden versneld. En de software is modulair, zodat ze meegroeit met uw onderneming.

Financieel beheer

M-Soft-Account is 'meer' dan voldoen aan de wettelijke verplichtingen. Het is de bron van informatie om uw bedrijfssituatie op de voet te volgen. Tientallen jaren ervaring in de boekhoud- en informaticawereld liggen aan de basis van dit meer dan complete financieel pakket.

 

En toch, ervaring leert ons dat maatwerk soms noodzakelijk en gewenst is. Geen nood, dat kan. Graag zoeken wij samen met u naar de beste oplossing. Ook integratie met uw bestaande software is mogelijk, daarvoor zijn we tenslotte softwarespecialist. Integratie met onze ERP-software M-Soft-Steel en M-Soft-Production is uiteraard steeds voorzien.

Boekhouden wordt prettig

M-Soft-Account steunt op een duidelijke structuur met alle noodzakelijke functies. Deze maakt het boekhouden niet alleen eenvoudig, maar zelfs prettig. Gegevensinvoer wordt gecontroleerd en standaardwaarden worden voorgesteld.

 

Parameters worden door u beheerd, beveiligingen op toegang tot menu en programma door u vastgelegd, waardoor M-Soft-Account úw persoonlijk informatiesysteem is.

 

Omdat de invoersnelheid van gegevens erg belangrijk is bij een financiële software, werd het pakket zo ontworpen dat invoer zowel mét als zonder muis kan. Met enkele muisklikken of toetsaanslagen vloeit u eveneens van het ene boekhouddossier naar de andere, van het ene boekjaar naar het andere.

 

Een greep uit de vele troeven van M-Soft-Account:

  • internationaal; conform de boekhoudwetgeving in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Spanje, Portugal, Polen, Groot-Brittannië, Ierland, Turkije, Bahrein, ....
  • multi-bedrijf, multi-vestiging
  • onbeperkt aantal boekjaren
  • tot 99 boekperioden per boekjaar
  • ...

Een boekhoudpakket kiezen is een belangrijke beslissing. Daarom is het noodzakelijk om met de potentiële leverancier van de boekhoudsoftware aan tafel te zitten om de vereisten grondig te bespreken. Bezorg ons uw gegevens en we zitten binnenkort samen.

M-Soft NV
Lieven Gevaertlaan
Nolimpark 1004
3900 Overpelt

T: +32 (0)11 440 770
E: info@msoft.be

LinkedIn Twitter Facebook

 

Gratis demo internationale boekhoudsoftware, ERP

Geïnteresseerd in onze boekhoudsoftware?

Maak een vrijblijvende afspraak.