TOGETHER WE CAN INNOVATE IT

Progress Partner

Technologie

M-Soft gebruikt OpenEdge van Progress Software als ontwikkelplatform voor haar oplossingen in combinatie met de relationele databank van Progress om hoogste systeemstabiliteit en beste functionaliteit te kunnen leveren. Met OpenEdge kan nl. 40% productiever en 30% goedkoper worden ontwikkeld dan concurrent platformen*.

 

Elke softwaretoepassing wordt ontwikkeld door gebruik van M-Soft's eigen 'M-Shield'-programmagenerator. Deze zorgt niet alleen voor een snelle en foutvrije productie, maar garandeert bovendien dat elke M-Soft-medewerker ondersteuning kan geven op elk programma.

 

M-Soft-toepassingen zijn beschikbaar voor Windows-, Unix- en Linux-omgeving.

 

Over Progress Software

Progress Software voorziet in infrastructurele software waarmee zo snel mogelijk kan worden ingespeeld op de hedendaagse time-is-money mentaliteit. Duizenden organisaties, wereldwijd, vertrouwen op Progress producten en oplossingen voor het ontwikkelen, opzetten, integreren en beheren van bedrijfstoepassingen.

 

Benieuwd hoe die Progress Software eruit ziet en wat de voordelen zijn? Bekijk hier onze video en maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende demo.

 

 

 

* volgens een rapport van Forrester Research (2013)

M-Soft NV
Lieven Gevaertlaan
Nolimpark 1004
3900 Overpelt

T: +32 (0)11 440 770
E: info@msoft.be

LinkedIn Twitter Facebook

 

Geïnteresseerd in onze ERP-software op basis van Progress?

Maak een vrijblijvende afspraak.