TOGETHER WE CAN INNOVATE IT

Referenties

Vele duizenden gebruikers in verscheidene sectoren ervaren dagelijks de vele troeven van onze software.

 

Een greep uit onze klanten:

quincalux

Quincalux

www.quincalux.com

Toepassing: ERP voor serie- & projectmatige productie

Quincalux uit Wevelgem is al sinds 1938 actief in de productie van deurbeslag.

Het zeer uitgebreide productengamma omvat klassieke, moderne en design deurkrukken, rozetten, huisnummers, vergrendelsystemen, ... in koper, messing, inox, ... . Bovendien kunnen stukken volledig op maat worden geproduceerd. Quincalux werkt dus zowel seriematig als projectmatig en gebruikt

M-Soft-Account, M-Soft-Production met ondermeer RF-scanning en M-Soft-Time.

 


jermayo

Jermayo

www.jermayo.com

Toepassing: ERP voor productie van voeding

Jermayo uit Lier is producent van kant en klare sauzen, culinaire gerechten en salades. Het productengamma omvat zo'n 600 verschillende - voornamelijk 'tailormade' - producten. 

Jermayo koos voor M-Soft-Production omdat, naast een volledige softwaredekking m.b.t. productie en distributie,"ook alles wat specifiek voor de voedingsector is, standaard in de software vervat zit".

En het gaat dan ondermeer over productnaspeurbaarheid conform de voedingswetgeving, beheer van verpakkingen en leeggoedbehandeling, Fost Plus, Valipack, houdbaarheidsdata, meerdere eenheden per product, ... Jermayo registreert producties en verbruiken d.m.v. draadloze scanners en het afwegen van recepten gebeurt op touchscreens en d.m.v. met onze software gekoppelde weegschalen. 

Via M-Soft-Web kunnen klanten hun bestelling plaatsen in de webshop van Jermayo.

 


laborex

Laborex

www.laborex.be

Toepassing: ERP voor machinebouw

Laborex uit Olen is actief in de ontwikkeling en productie van industriële reinigingsmachines, ontvettingsmachines en straalkasten.

Als machineproducent werd uiterst kritisch gekeken naar het gemak van aanmaak van complexe machinestructuren en van maatproducties. Niet alleen moesten de vele varianten op een eenvoudige manier kunnen worden beheerd, ook de productiestructuren moesten soepel aanpasbaar zijn.

Laborex gebruikt M-Soft-Account, M-Soft-Production en M-Soft-Time.

 


zuidkempische werkplaatsen

Zuidkempische Werkplaatsen

www.zkw.be

Toepassing: ERP voor Beschutte Werkplaatsen - maatwerkbedrijven

Zuidkempische Werkplaatsen (ZKW) is een beschutte werkplaats - maatwerkbedrijf waar tewerkstelling van personen met een handicap centraal staat. Als toeleveringsbedrijf staat ZKW ten dienst van elk bedrijf dat haar productie, of een deel ervan, wil uitgeven. ZKW stelt in haar verschillende vestigingen meer dan 250 personen te werk en is gespecialiseerd in zeefdruk, verpakking, montage, ... Om alle administratieve processen te optimaliseren worden M-Soft-Account, M-Soft-Production en M-Soft-Time gebruikt.

 


arcelor mittal

Arcelor Mittal

www.arcelormittalstaalhandel.nl

Toepassing: ERP voor internationale staalhandel

's Werelds grootste staalproducent gebruikt reeds vele jaren met meerdere honderden gebruikers de toepassingen van M-Soft voor zijn distributienetwerk in Nederland, België en Duitsland.

 


de boer staal     de boer snijbedrijf

De Boer Staal   

http://www.deboerstaal.nl

Toepassing: ERP voor staalhandel en staal service center

De Boer Staal en zusterbedrijf De Boer Snijbedrijf gebruiken M-Soft-Account, M-Soft-Steel en M-Soft-Time. Deze Nederlandse groep beschikt over een voorraad van maar liefst 25 000 ton staal in alle vormen en kwaliteiten.

De Boer Snijbedrijf is gespecialiseerd in het snijden van staal, roestvrij staal en aluminium en activiteiten die met speciale vakkundigheid en expertise behandeld moeten worden. Dankzij de implementatie van M-Soft-software werden productieve en administratieve aspecten van dit bedrijf beter geïntegreerd en kan nog sneller worden beantwoord aan de vraag van de klanten.

 


reynaers

Reynaers Aluminium
www.reynaers.com

Toepassing: Internationale boekhoudsoftware

Reynaers Aluminium, met hoofdzetel in Duffel en kantoren in meer dan 25 landen, is specialist in de ontwikkeling en verkoop van hoogwaardige aluminiumsystemen voor de bouwwereld (ramen, deuren, gevels, ...).

M-Soft-Account wordt gebruikt in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Oostenrijk, Spanje, Polen, Portugal, Ierland, Turkije, het Verenigd Koninkrijk en Bahrain.

Voor de volledige modernisering van haar ERP-software wordt onze M-Shield ontwikkeltool gebruikt.

M-Soft NV
Lieven Gevaertlaan
Nolimpark 1004
3900 Overpelt

T: +32 (0)11 440 770
E: info@msoft.be

LinkedIn Twitter Facebook

 

M-Soft gratis demo ERP software voor productiebedrijven en de staalhandel

Contacteer ons 

voor een uitgebreide referentielijst