OMDAT HRM OOK GEMAKKELIJK KAN ZIJN

M-Soft-Time: software voor HRM, tijdregistratie en toegangscontrole

M-Soft-Time werd ontwikkeld om enerzijds op een eenvoudige manier uw personeel te beheren en anderzijds om snel aanwezigheidsuren te registreren en te berekenen.

 

Registratie van de aanwezigheidstijden gebeurt door middel van een tijdsregistratieterminal, een asynchroon beeldscherm, een PDA of een pc. M-Soft levert zowel de software als de hardware.

  • Bij gebruik van een tijdsregistratieterminal ontvangt elk personeelslid een badge waarmee wordt 'geklokt'. De klokkingen worden opgeslagen in het geheugen van de terminal en periodiek of onmiddellijk voor verwerking doorgestuurd naar uw computer.
  • Bij gebruik van een asynchroon beeldscherm, een PDA of een pc 'klokt' het personeelslid op zijn beeldscherm/pc en worden de klokkingen onmiddellijk doorgestuurd naar het computersysteem.

Met behulp van parameters kan u M-Soft-Time probleemloos afstemmen op de specifieke behoeften van uw bedrijf. M-Soft-Time biedt bovendien de mogelijkheid om personeel van meerdere bedrijven (vestigingen) te laten beheren door één centrale personeelsdienst.

 

Uurroosters volgens ploegenstelsels, vaste of glijdende werktijden, intervallen bij het komen en gaan ... het is allemaal mogelijk. Van ieder personeelslid kunt u uiteraard verlof, ziekte, ... opvolgen. Op het einde van de dag worden de aanwezigheidstijden berekend en wordt gemeld wie te veel of te weinig uren gespresteerd heeft. Resultaten kunt u zelf afdrukken of exporteren naar uw sociaal secretariaat of loonpakket.
 
M-Soft-Time kan gekoppeld worden aan onze softwaremodule M-Soft-Production waardoor er een integratie is van aanwezigheids- met productietijden. De module voor toegangscontrole garandeert een perfecte bewaking van uw gebouwen en terreinen.

 

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demo.

M-Soft NV
Lieven Gevaertlaan
Nolimpark 1004
3900 Overpelt

T: +32 (0)11 440 770
E: info@msoft.be

LinkedIn Twitter Facebook

 

Gartis demo software voor HRM, tijdsregistratie en toegangscontrole

Geïnteresseerd in onze software voor HRM, tijdsregistratie en toegangscontrole?

Maak een vrijblijvende afspraak.